Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A huszonnegyedik órában vagyun
  2011-04-03 08:36:40, vasárnap
 
  A huszonnegyedik órában vagyunk - megemlékezés a meggyilkolt hejőszalontai néniről
barikad.hu

2011, április 2 - 22:09


Az egyszerű, becsületes falusi emberek eddigi életükben összesen nem láttak annyi rendőrt és kordont, mint ma, pedig nyilván Teri néninek, a hihetetlen kegyetlenséggel meggyilkolt asszonynak is szüksége lett volna erős rendőri jelenlétre.
Cikk Front kép - 280x185:

Gyertyás megemlékezést tartott a brutálisan meggyilkolt hejőszalontai Teri néni házánál ma este a Jobbik. A felszólalók elmondták: a bűnözés az Orbán-kormány tízhónapos tevékenysége alatt elképesztő mértékben nőtt, cigánykérdés szempontjából pedig a huszonnegyedik órában vagyunk. A megemlékezés zárásaként a több, mint ezerfős tömeg átvonult Teri néni házához, ahol mindenki elhelyezte a maga emlékező mécsesét. Arra a szegény asszonyra emlékezve, akit a fiatal cigány bűnöző a lehető legkegyetlenebb módszerrel ölt meg. Több késszúrás mellett olyannyira elvágta a torkát, hogy a fejét majdnem leválasztotta a testéről. A gyanúsított két tettestársa szabadlábon van. Cikkünk végén, a kapcsolódó anyagokban található a barikádTV részletes, tényfeltáró videója.

Este hatkor kezdődött volna a rendezvény. A "volna" indokolt: a borsodi Hejőszalonta határában két ponton is rendőrök igazoltattak és ellenőriztek minden, a faluba tartó autóst. Emiatt csaknem fél-háromnegyed órával később kezdődött az emlékezés. Az egyszerű, becsületes falusi emberek eddigi életükben összesen nem láttak annyi rendőrt és kordont, mint ma, pedig nyilván Teri néninek, a hihetetlen kegyetlenséggel meggyilkolt asszonynak is szüksége lett volna erős rendőri jelenlétre. Ez azonban csak a mai napnak és a Jobbik rendezvényének dukált.

sok cigány

Hejőszalonta cigánysorának az elején (ez egybeesett az emlékező menet útvonalával) húsz-harminc rasztahajú, vagy jól behatárolhatóan belpesti, unatkozó kávéházi fiatal osztogatta a csokoládékat az összegyűlt cigánygyerekeknek. Az LMP és az Amnesty International szimpatizánsai tették ki ezt a húsz-harminc főt, akik között külföldiek is voltak. A helyi cigányokkal kiegészülve ötvenen, hatvanan is lehettek. Transzparenseket is hoztak magukkal, amelyek a nácizmus, rasszizmus elleni fellépést sürgették, de volt olyan drapéria, amelyik a falusi turizmus (!) fellendítését tartotta fontosnak pont most népszerűsíteni.

turizmus

A cigányokat egy teljes napon át csokoládéval és empátiával pátyolgatókat (valamint a cigányokat) és a megemlékezőket (a több, mint ezerfős tömeg döntő része hejőszalontai volt) egy kordon és két rendőrsorfal választotta el egymástól, amikor később az emlékező menet arra a pontra ért. Hallottunk olyan kósza hírekről is hogy netán megpróbálják megakadályozni a Teri néni háza elé vonulást. Ám ez az emlékezők sokszoros létszámfölénye és az elképesztően és indokolatlanul nagy rohamrendőri biztosítás miatt sem tűnt életszerűnek. A megemlékező rendezvényen felszólalt Szegedi Márton (a borsodi Jobbik-frakció vezetője), Sneider Tamás, Egyed Zsolt, Balla Gergő (országgyűlési képviselők) és Miklós Árpád (megyei képviselő), valamint a helyszínen számos egyenruhással jelen lévő szabolcsi székhelyű Nemzeti Őrsereg részéről Bodrog László.

felvonulók

A felszólalók elmondták, a hejőszalontai polgármester mindent elkövetett, hogy a Teri nénire való emlékezés ne jöhessen létre. A polgármester rovásán amúgy is sok van (például jegyzőkönyvek hamisításai). A jobbikosok üzentek is minden alkalmatlan városvezetőnek, akik könnyen úgy járhatnak, mint a korrupt felsőzsolcai jegyző, akit a jobbikos alpolgármester munkájának az eredményeképpen távolítottak el. Valamennyi felszólaló szerint borzalom, hogy a nemrég szintén a borsodi Lak községben történt hasonló tragédia után újból ilyen alkalomra kellett eljönni. Elhangzott: csak márciusban több, mint 20 súlyos bűncselekményt követtek el a cigányok a magyar többségi társadalom tagjai ellen. Gyilkosságok, súlyos testi sértések. A képviselők felhívták rá a figyelmet, a kormány új taktikát választott: ha már nem lett két hét, de még tíz hónap alatt sem rend, inkább megpróbálják eltitkolni ezeket a súlyos bűncselekményeket.

felvonulók

A Fidesz-kormány pedig nemhogy két hét alatt nem tett rendet, kormányzásuk óta sokszorosára növekedett a súlyos bűncselekmények száma. Ahogy a jobbikosok megfogalmazták: a huszonnegyedik órában vagyunk és ezt az északkelet-magyarországiak minden nap a bőrükön érzik. A kormány ahelyett, hogy segítene ezen a térségen és az embereken, bevezette a 16 százalákos jövedelemadót. Ezzel amúgy is a szegényeket sújtják, akiknek a nehezen megszerzett javaikat tulajdonítják el napról napra a cigány származású bűnözők. A jobbikosok követelték, hogy a rendőrök kapjanak végre megfelelő jogköröket és vezessenek statisztikát az elkövetők származásáról. A származás kapcsán szüntessék meg a kettős mércét: ne csak akkor nevezzék meg a cigányokat, ha áldozat az illető, hanem akkor is, ha elkövető. Ha pedig a kormány a rendőröknek nem ad szabad kezet, ne akadályozzák, hogy a társadalom megszervezze a maga önvédelmét.

Tudósítóinknak a helybeliek elmondták: a brutálisan meggyilkolt Terike egy végtelenül rendes, jószívű asszony volt. Majdnem mindenki hozzátette: aki csak tud, menekül Hejőszalontáról, mert a falu és az egész környék élhetetlenné vált a cigányok miatt.

Lentebb, kapcsolódó cikkeink közt találják a barikádTV részletes és megrázó tényfeltáró riportját az esetről, Teri néni kegyetlen meggyilkolásáról.

Horváth Ádám

barikad.hu

http://barikad.hu/huszonnegyedik_%C3%B3r%C3%A1ban_vagyunk_-_megeml%C3%A9kez%C3%A9 s_meggyilkolt_hej%C5%91szalontai_n%C3%A9nir%C5%91l-20110402
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: transzparenseket, meggyilkolásáról, kegyetlenséggel, legkegyetlenebb, eredményeképpen, hejőszalontáról, bűncselekmények, behatárolhatóan, magyarországiak, rendezvényének, huszonnegyedik, népszerűsíteni, szimpatizánsai, városvezetőnek, megemlékezőket, megakadályozni, tudósítóinknak, indokolatlanul, megfogalmazták, létszámfölénye, alpolgármester, bűncselekményt, szempontjából, hejőszalontai, egyenruhással, pátyolgatókat, jövedelemadót, országgyűlési, megemlékezést, jegyzőkönyvek, származásáról, cigánysorának, fellendítését, leválasztotta, international, tulajdonítják, huszonnegyedik órában, meggyilkolt hejőszalontai, hihetetlen kegyetlenséggel, brutálisan meggyilkolt, felszólalók elmondták, megemlékezés zárásaként, maga emlékező, szegény asszonyra, fiatal cigány, lehető legkegyetlenebb, fejét majdnem, kapcsolódó anyagokban, barikádTV részletes, borsodi Hejőszalonta, faluba tartó, emlékező menet, Cikk Front, Amnesty International, Szegedi Márton, Sneider Tamás, Egyed Zsolt, Balla Gergő, Miklós Árpád, Nemzeti Őrsereg, Bodrog László, Horváth Ádám,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png csokor  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png férfi  Idő  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Akik bántanak téged  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png cica  Adakozás  Szabolcska Mihály – Ákác...  Mai harmónia kártyám  Png virág  Alvó cicák  Egy hatékony szolga  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png kislány  Facebookon kaptam  Szép estét  Akarat  Alázat  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Régi emberek, akikre máig büsz...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png virág  Próbálj meg ...  Mindig jusson idő nevetni  Gonosz démon-álarc  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Png telefon  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Rátalálsz  A boldog családok mind hasonló...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Krisztinától  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Julian Brass gondolata  Julian Brass gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  A Megváltó szolgálatában  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál 
Bejegyzés Címkék
huszonnegyedik órában, meggyilkolt hejőszalontai, hihetetlen kegyetlenséggel, brutálisan meggyilkolt, felszólalók elmondták, megemlékezés zárásaként, maga emlékező, szegény asszonyra, fiatal cigány, lehető legkegyetlenebb, fejét majdnem, kapcsolódó anyagokban, barikádTV részletes, borsodi Hejőszalonta, faluba tartó, emlékező menet, összegyűlt cigánygyerekeknek, helyi cigányokkal, falusi turizmus, teljes napon, emlékezők sokszoros, megemlékező rendezvényen, borsodi Jobbik-frakció, helyszínen számos, hejőszalontai polgármester, polgármester rovásán, jobbikosok üzentek, korrupt felsőzsolcai, jobbikos alpolgármester, eredményeképpen távolítottak, nemrég szintén, magyar többségi, képviselők felhívták, súlyos bűncselekményeket, súlyos bűncselekmények, jobbikosok megfogalmazták, bőrükön érzik, kormány ahelyett, szegényeket sújtják, nehezen megszerzett, cigány származású, jobbikosok követelték, rendőrök kapjanak, elkövetők származásáról, származás kapcsán, kettős mércét, társadalom megszervezze, maga önvédelmét, helybeliek elmondták, végtelenül rendes, egész környék, cigányok miatt, transzparenseket, meggyilkolásáról, kegyetlenséggel, legkegyetlenebb, eredményeképpen, hejőszalontáról, bűncselekmények, behatárolhatóan, magyarországiak, rendezvényének, huszonnegyedik, népszerűsíteni, szimpatizánsai, városvezetőnek, megemlékezőket, megakadályozni, tudósítóinknak, indokolatlanul, megfogalmazták, létszámfölénye, alpolgármester, bűncselekményt, szempontjából, hejőszalontai, egyenruhással, pátyolgatókat, jövedelemadót, országgyűlési, megemlékezést, jegyzőkönyvek, származásáról, cigánysorának, fellendítését, leválasztotta, international, tulajdonítják, cigánykérdés, csokoládéval, megemlékezés, tevékenysége, hejőszalonta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.